سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

مقابله با بوروکراسی فعلی و مفاسد اقتصادی با اقدام جهادی میسر است

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: سیستم مدیریتی کشور با روحیه جهادی و گفتمان جهادی سازگاری ندارد، ولی باید بکوشیم با بوروکراسی فعلی و مفاسد اقتصادی مقابله جدی کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 22
کد خبر: ۱۹۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ، درباره لزوم ترویج فرهنگ جهادی و اجرای اقدامات جهادی در جامعه گفت:‌ مقام معظم رهبری چندین سال است که گذر از مشکلات جامعه عزم و اراده انقلابی را لازمه برون‌رفت از مشکلات جامعه می‌دانند.

 

وی افزود:‌ به نظر می‌رسد که بعد از 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی باید تغییر اساسی در سیستم مدیریتی جمهوری اسلامی به وجود آید چرا که مدیرانی که رانت و رفاه‌طلبی را پیشه کار خود گرفته و در این باره اقداماتی را انجام داده‌اند باید در اجرای خانه‌تکانی از گود مدیریت خارج شوند روحیه جهادی و انقلابی حاکم بر جامعه باشد.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: در راستای مبارزه جدی و قاطع دستگاه قضایی علیه اخلال‌گران و مفاسد اقتصادی، جامعه و سیستم مدیریتی کشور هم باید به سمتی حرکت کند که در ادارات و دستگاه‌ها و سازمان‌ها و نهادها و قوا فرهنگ جهادی و اقدام جهادی و روحیه انقلابی به وجود آید.

 

کوچکی‌نژاد گفت:‌ برای برون‌رفت از مشکلات فعلی کشور به شدت نیازمند روحیه جهادی هستیم تا در نظام جمهوری اسلامی معضلات هر چه سریع‌تر رفع شود.

 

وی گفت: سیستم مدیریتی کشور با روحیه جهادی و گفتمان جهادی سازگاری ندارد ولی باید تلاش کنیم این موضوع در جامع ترویج پیدا کرده و اقدامات جهادی اقدام شود تا با بروکراسی فعلی و مفاسد اقتصادی مقابله جدی کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار